Stubbfräsning är ett effektivt sätt att få bort dina stubbar på

Stubbfräsning är som det låter, man fräser bort stubbar. Du som har behov av stubbfräsning, du kan vända dig till Svearb. Stubbfräsning är ett effektivt sätt att ta bort stubbar från de platser du inte vill ha dem. Det spelar ingen roll om du har stubbar kvar sedan innan, eller ber Svearb även fälla träd och sedan fräsa bort stubbarna. Detta företag har nämligen flera bra tjänster:

  • Trädbeskärning
  • Trädfällning
  • Bortforsling av trädavfall
  • Flisning av grenar och kvistar

Genom stubbfräsning förvandlas stubbarna till spån, som enkelt kan spridas ut i dina rabatter. Därefter kan du enkelt så nytt gräs eller plantera andra växter på platsen där stubben tidigare stod.

Fräs bort dina stubbar

Stubbfräsning kräver användning av specialmaskiner för att effektivt ta bort stubbar som blir kvar efter att träd har tagits bort. Därför kan det vara värt att anlita Svearb. De kan detta med att fräsa stubbar så väl som att de är duktiga på annat som har med träd att göra. De har certifierade arborister som är experter på trädvård och kan ge dig råd om hur du bäst sköter om dina träd för att hålla dem friska och välmående.

Fälla träd

Om du inte har stubbar, men träd du vill bli av med så löser Sverarb det. Givetvis ser de sedan till att även ta bort den eller de stubbar som blir då de fällt träden du inte vill ha kvar. De forslar även bort allt som blir av trädet. Du kan läsa mer om deras tjänster på deras hemsida.

Posted in Tjänster & Företag | Comments Off on Stubbfräsning är ett effektivt sätt att få bort dina stubbar på